Blogissa on pitänyt kovin hiljaista pitkän aikaan. Vaan onneksi samaa ei ole käynyt puikoille!

Syy miksi täällä vain ei ole oikein mitään on a) hirveästi keskeneräistä, ja teen kaikkia yhtä aikaa b) olen laiska päättelemään töitä ja lisäämään kuvia.

Musta puuvilla-aquila olisi päättelyä vaille valmis ja kuvakin siitä on jo, mutta kamerassa! Voikin olla työn ja tuskan takana saada yksi saamarin kuva ladattua koneelle ja sen jälkeen nettiin.

Lisäksi lähes valmis on Utun palmikkovillapaita. Siitäkin puuttuu muutaman langan päättely sekä siihen pitäisi lisätä muutama pallero, jotka unohdin neuloessa tehdä (enkä jaksanut purkaa, sillä purin koko paidan jo yhden kerran kokonaan ja sen jälkeen lukuisia kertoja lyhyempiä pätkiä, oli tuskainen työ!). Paita onnistui kuitenkin melko hyvin, joten pitää koittaa terästäytyä.

Keskeneräisten listalla on virkattu isoäidinneliötunika, joka ehkä onnistuu... tai sitten ei. Sekä keväällä aloitettu ihana, paksu villapaita, joka on ollut tauolla ihan sen takia, että se myös vaati melko rankkaa purkamista. Muutamat levennykset oli ohjeessa liikaa, sekä kaula-aukko lähti lopulta kuitenkin liian matalalta. Olisi pitänyt olla tarkempana jo aiemmin!

Vaan joskus sitä on sokea kun suihkii innokkaasti menemään.

Hankin tänään uuden harrastusvälineen, nimittäin kasvikuivurin. Menee kategoriaan, onnistuu tai sitten ei. Ensimmäisessä lastissa on mustikkaa, banaania ja lipstikkaa.