Olen ehdottomasti sellainen puuhailija, jolla on aina monta rautaa tulessa ja usein tuli ehtii sammuakin ennen kuin työt valmistuu. Noh. Onneksi sentään kaikki eivät jää keskeneräisesti ja nyt kun tekniset taidotkin ovat parantuneet, niin villeilläkin ideoilla on jokin teoreettinen mahdollisuus onnistua.

Tässäpä jotain tällä hetkellä kesken olevaa. Tosin kuvan ottamisen jälkeen palmikkokämmekkäät ovat jopa valmistuneet ja niistä tuli erittäin oman mieleni mukaiset.

Se mitä tuosta vihreästä isoäidinneliöhärpäkkeestä tulee, saa jäädä salaisuudeksi kunnes totean että se onnistui :D mikäli se ei onnistu, niin siitä tulee vaikkapa kassi...

Tuossa on myös tämä punainen huivi, josta puhuin aiemminkin, ja jota en ole vieläkään saanut pääteltyä. Tämänkin ohje löytyy Ullasta. Jostain syystä siitä tosin ei tullut puoliympyrää, mutta mitäpä rupesin säätämään koon kanssa.

Valmistuneiden listaan sen sijaan kuuluu Rinsessa-myssy. Johon Nalle taisi olla hieman paksu lanka, kun myssykästä tuli melkoisen suuri rajuista silmukkamäärien vähentämisistä huolimatta. Se lienee kuitenkin yksi parhaiten onnistuneista pipoistani koskaan :) mikä kyllä on joksenkin arveluttava ansio, sillä kaikki piponi jostain syystä tuppaavat epäonnistumaan... No, tähän olen kuitenkin tyytyväinen ja parasta tässä minusta olivat tosi kauniit kavennukset. Helmi-ideasta iso kiitos Titalle!

Nyt onkin sitten melkein sellainen homma, että jokin uusi jännittävä projekti on saatava vireille, karusta säästökuurista huolimatta. Arvelin vähän tekeväni villapaidan, jolle olisi ihan oikeasti tarvetta. Jospa huomenna kävisi jo ostamassa langat!