Olin ihan melkein unohtanut, että tuossa sivulaatikossa uhkailen tämän blogin sisältävän myös villakoiran trimmausta. Viimeisin kuva on kuitenkin kohta yli vuosi sitten otettu! Ohhoh.

No, siitä hyvästä laitetaan pari viikkoa sitten tehdystä trimmistä kuva. Utulle on kasvatettu näyttelykelpoista niin kutsuttua modernia leikkausta, jossa tosin korvakarvat ovat vieläkin aika lyhyet vaikka niitä on kasvatettu useampi kuukausi. Lisäksi minulla on paha tapa innostua saksimisesta aina liiankin, joten jalkakarvojen muhkeus kärsi jälleen kerran vähän enemmän kuin olisi tarvinnut. Jalkakarvojen lisäksi yritys on ollut kasvattaa niskaan hieman enemmän karvaa, mutta se valitettavasti kuivaa latvoista sitä mukaa kun leikkaan sitä pois, joten tällä vauhdilla ollaan tavoitepituudessa joulukuussa.

Poitsu on alkanut jo hieman vaalenemaankin. Hopean värinenhän sen piti olla alunperin, mutta kovasti enemmän siniseltä tuo on vaikuttanut pienen ikänsä. Tosin vaalenee ehkä liian lujaa siniseksikin... Mikä lienee, mutta harmaa se ainakin on ;)