Valmis on siis! Jihuu :)

Eihän se ihan pieni projekti ollut, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Olipahan ensimmäinen kirjoneulepaitani :) ja myöskin ensimmäinen neule jonka olen saksinut auki! Sitä viime keväistä pipoa lukuunottamatta johon tuli saksilla vahingossa reikä :D Ompelin steekit (mikähän lienee suomenkielinen termi?) ompelukoneella ja saatoin ehkä harrastaa vähän hätävarjelun liittoittelua, mutta jospa se nyt sitten pysyisi kasassa!

Pienentelin vähän ohjeen kokoa (otin selästä pois yhden kuvion ja hihoista myös), muutoin tämä pienennys johti toivottuun lopputulokseen, yläosa istuu enemmän kuin loistavasti, mutta siis jälleen kerran lantioni on niin leviä, että paidan alanapit irvistelevät... Jospa se venyy käytössä. Nappirivin kanssa kävi  myös vähän hassusti, eli kuviot eivät aivan kaikkialla kohtaa... katsotaan jaksaako sen korjata vaiko ei. Nappien kanssa kävi hyvä tuuri. Löysin tismalleen 12 kappaletta oikean värisiä ja kokoisia nappeja kirpputorilta!

Lankana oli Drops Alpaca, joka sopi projektiin muutoin hyvin, mutta hieman vähemmän karvainen lanka olisi ollut vielä parempi. Ja ohjehan siis oli Designer/Vogue Knittingin talvi-numerosta jos en ihan väärin muista :) Fair Isle Cardigan nimeltään.

Seuraavassa kirjoituksessa palaammekin varmaan takaisin harmaan pariin.