Kävin äidin kanssa pidennetyllä viikonloppulomalla Pariisissa. Paljon tuli käveltyä ja nähtyä. Itselleni ehkä vierailun kohokohdat olivat Academie de Spectacle Equestren ratsastusnäytös Versaillesin linnan talleilla ja sitten yllä olevassa paikassa eli Marie Antoinetten maatilalla käyminen. Päätinkin isona rakentaa tällaisen talon (sikäli mikäli en löydä itseäni Versaillesista ratsastajana) ;) siksi rakennuksista on useampi kuva...

Käsitöiden puolesta tuli imettyä mukaan vaikka mitä. Joistakin näyteikkunoista muistin ottaa kuvia, mutta toisten turistien laukkuja en kehdannut ruveta kuvaamaan ;) kirjoitin sitten ylös ne ideat.

Pitsi on in, kaikesta päätellen :) että leidit kaivakaapa ne kaikki pitsialushameet esille. Hieman ylläolevan tyyppiseen mekkoon ihastuin ja se olisi hintaluokaltaankin ollut sopiva, mutta siitä ei tietenkään ollut kokoja. Nyt koitan päättää tekisinkö sellaisen itse vai tilaisinko sen vain netistä. Viikonlopun kuulluin lause olikin luultavasti, että hei, tuollaisenhan voisi tehdä itsekin! (Niin kuin tuollaisen hameen vanhoista farkuista...) Joo, ja millähän ajalla? ;)

Näitä tyynyjä olen pohtinut vaikka kuin. Mikähän lienee tekniikka, jolla saa tuollaista pintaa.

Puudelipuolesta on sanottava sen verran, että herra puudeli ohitti tällä viikolla kunnioitettavan 1,5 vuoden iän. Sen kunniaksi otettiin puunattu kuva. Ja myöskin siksi, kun pääsin ensimmäistä kertaa testaamaan uusia Osterin Blue Titanium saksia sekä rouskintaan tarkoitettuja (ja siihen hyvin sopivia) Master Grooming Toolsin saksia. Olin kaikkiin supertyytyväinen, mutta eniten yllätyin siitä kuinka näppärät nuo Osterin kaarevat sakset olivat. Löysin koirasta aika monta paikkaa johon niitä oli hyvä käytellä. Nyt on taas trimmausvälineet hetken aikaa hyvässä kuosissa!